Biblio.Games

Loading...

Biblio.Games

section-icon

Biblio collection

Explore all the contents by category

activity - desktop - game - GVB - party - romanian - school - teams - October 27, 2022

Ce spune Biblia – party game 🇷🇴

1

makowey

@makowey

Din grupul dvs., selectați o gazdă. Gazda va citi întrebările, va introduce raspunsurile și va gestiona celelalte părți ale interfeței. Restul grupului trebuie să se împartă în două echipe. În cadrul fiecărei echipe, ordonați pe toți secvențial dupa nume sau varsta.

La începutul unei runde, prima persoană din fiecare echipă se duelează. Pentru prima ghicire, în timpul confruntării, primul care raspunde corect e primul. Continuați să alternați până când există un raspuns corect. Cine dă un raspuns corect câștigă și echipa sa controlează acum tabla. În acest moment, echipa care controlează poate trece controlul echipei adverse dacă dorește.

Cu controlul tablei, treceți secvențial prin echipă, fiecare membru dând un raspuns. După trei raspunsuri gresite, echipa adversă are șansa să ghicească și să fure toate punctele din banca. Banca este numărul situat în mijloc, lângă partea de sus. Dacă echipa adversă nu reuseste sa fure sau, mai degrabă, dă un raspuns gresit, banca merge la echipa care a lovit.